Groene gevels Groene gevels Groene gevels Groene gevels Groene gevels Groene gevels Groene gevels Groene gevels Groene gevels Groene gevels Groene gevels

Groene gevels buiten - Wallflore®

Voor de verticale beplanting van gevels en buitenmuren biedt Wallflore u diverse mogelijkheden. De gevelsystemen wallflore EFIX-e, Wallflore SOFT-e en Wallflore Soft(pk) geven uw buitenwand een groen, levendig en duurzaam karakter.

Groene gevels van Wallflore

De groene gevels van Wallflore is een groen gevel systeem voor de verticale begroeiing van groene gevels en wanden.

Met deze groene gevels, kunnen zowel buiten gevels als binnenwanden worden voorzien van groene gevels om zo een verticale tuin te creëren.

Met uw groene gevels of wanden, creëert u een bijzonder duurzaam karakter van groene gevels. Wereldwijd heeft het terugdringen van CO2 doormiddel van verticale begroeiing en groene gevels, grote aandacht. De verbetering van het omgevingsklimaat is te realiseren door het gebruik van groene gevels in een verticale tuin. groene gevels heeft de capaciteit om voornaamste vervuilers uit de lucht te filteren en daar zuurstof voor terug te geven.

Deze totale combinatie van groene gevels maakt het systeem tot een ideale leefomgeving voor de beplanting in een verticale tuin.

De groene gevels en wanden van wallflore zijn in zowel nieuwbouw als bestaande bouw toepasbaar.

Het is tevens mogelijk de groene gevels te combineren met een extra isolatielaag in geval van bijvoorbeeld een renovatie. groene gevels Gevelbeplanting middels de systemen van groene gevels van Wallflore maakt het mogelijk om gebouwen te voorzien van een groene gevels en daarmee bij te dragen aan een duurzame economische ontwikkeling De groene groene gevels van Wallflore worden opgebouwd uit een hoogwaardige aluminium constructie. De technisch groene constructie van groene gevels van Wallflore wordt bekleed met steenwol plantpanelen die middels een innovatief irrigatiesysteem worden voorzien van de juiste hoeveelheid water en voeding.

Wallflore® SOFT-e

verticaal groene gevel soft - eVolledige begroeiing van uw gevel of buitenmuur met hang- en klimplanten.

Walllfore® SOFT-pk

begroeiing hang en klimplanten verticaal soft pk parkeer garageBegroeiing met Hang- en klimplanten van bijvoorbeeld parkeergarages, balustrades en balkons.

Walllfore® EFIX-e

begroeiing planten verticaal e-fixUiteenlopende ontwerp mogelijkheden met beplanting tegen uw gevel of buitenmuur.

Wallflore® PER-e

groene gevels buiten per - eUiteenlopende ontwerp mogelijkheden met beplanting tegen uw gevel of buitenmuur.

Stappenplan

groene gevels

groene gevels gevel groen, gevelsystemen, verticaal, verticale, begroeiing, beplanting, wand, planten, plant, muur, tuin, technisch, wallflore,

Product overzicht

Binnen      Wallflore SOFT-i
Binnen      Wallflore FLEX
Binnen      Wallflore EFIX-i
Buiten      Wallflore SOFT-e
Buiten      Wallflore SOFT-pk
Buiten      Wallflore EFIX-e