groene gevel systemen groen gevel system groene gevel Groene gevel wand

Wallflore ®, Verticale begroeiing voor binnen en buiten

Met de groene gevelsystemen van Wallflore kunt u zowel binnen als buiten een prachtige duurzame, verticale tuin creëren.

De basis van alle groene gevelsystemen van Wallflore bestaan uit een aluminium Fix-lide systeem. Alle componenten die in aanraking kunnen komen met mineraalzouten uit plantvoeding en plantzuren, worden vervaardigd uit een hoogwaardige aluminiumlegering. Het fix-lide systeem wordt bekleedt met plantpanelen met een steenwolsubstraat. Deze panelen worden voorzien van beplanting naar uw invulling en wensen. Wallflore kan u hierbij adviseren en het is tevens mogelijk een volledig plantontwerp te maken.

Het innovatieve irrigatiesysteem zorgt ten aller tijden voor voldoende water en voeding voor de beplanting. De mogelijkheden met dit speciaal ontwikkelde irrigatiesysteem zijn zeer uiteenlopend. Het systeem kan volledig ‘standalone’ draaien, maar het is ook mogelijk het systeem ‘web-based’ uit te voeren. Hiermee bent u in staat uw groene wand of gevel vanaf iedere locatie te beheren.

Bekijk de verschillende groene gevelsystemen van Wallflore voor binnen en buiten.

Wallfore® binnen

groene wanden binnenVoor binnen toe-passingen zijn er drie basissystemen:
Het EFIX-i, SOFT-i en FLEX systeem.

Wallflore® buiten

groene gevels buitenVoor buiten toe-passingen zijn er drie basissystemen:
Het EFIX-e, SOFT-e en SOFT-pk systeem.

Stappenplan

groene gevelsystemen

Groene gevelsystemen van wallflore: alle groene gevelsystemen, gevel, systemen, verticaal, groen, tuin, begroeiing, beplanting, verticale, mobiele, wand, wanden, technisch,

Product overzicht

Binnen      Wallflore SOFT-i
Binnen      Wallflore FLEX
Binnen      Wallflore EFIX-i
Buiten      Wallflore SOFT-e
Buiten      Wallflore SOFT-pk
Buiten      Wallflore EFIX-e

Product presentatie