Wallflore® PER-i

Wallflore PER-i is een uniek systeem om binnenwanden te transformeren tot een verticale plantentuin. Het systeem creëert een volledig gesloten wand waarmee de mogelijkheid tot plantontwerp veelzijdig is

Wallflore PER-i is een systeem waarbij de plantpanels aan de wand worden gemonteerd middels het aluminium Fix-lide systeem van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. De plantpanels zijn voorzien van een steenwolsubstraat om een goede groei van de planten te kunnen waarborgen. Daarnaast is het systeem voorzien van een compleet irrigatienetwerk waarmee de planten water en voeding krijgen toegediend. Dit irrigatienetwerk kan zowel ‘stand alone’ worden uitgevoerd als ‘web-based’. Het systeem is tevens in staat het hemelwater op te vangen en eventueel samen met het drainwater te hergebruiken voor de groene wand.

Door het selecteren van bepaalde plantsoorten kan Wallflore PER-i de kwaliteit van het binnenklimaat in uw pand verbeteren. Het is inmiddels bewezen dat een groene omgeving bijdraagt aan minder ziekteverzuim en een beter gevoel van welzijn onder de mensen.

example1 De grote voordelen van dit systeem:
• Eenvoudig een complete begroening van uw wand
• mogelijkheid tot plantontwerp
• grote variatie aan planten mogelijk
• extra isolatie
• reductie van fijnstof, stikstof en omgevingslawaai


Lees hier meer over de technische eigenschappen van het PER-i systeem.